Facebook Twitter Youtube

Саундтрек до "Хрещеного батька", або як члени ВККС до нарадчої кімнати направлялися

Настав час закінчувати лекції і переходити до практичної частини нашого навчання у ШСЖ.

Перше відкриття цього понеділка – у ВККСУ майже не страшно:) Можливо, завдяки тому, що до суддів ми вже звикли, але найімовірніше дякуючи Марині Бойко, журналісту з газети "Закон і Бізнес". Саме вона розповіла нам що й до чого і допомогла зорієнтуватися.

Нас зустрічає прес-секретар і проводить на п'ятий поверх. Заходимо до зали засідань, стільців тут набагато більше ніж було в КААСі – друге відкриття.
Нам до рук потрапляє порядок денний. Засідання має початися о 10:00, тому о 10:45 всі на місцях:)

Розгляд питань про притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності – для нас щось нове. Але ж ми нового не боїмося, відтак слухаємо представника державного підприємства зовнішньоекономічної діяльності "Укрінтеренерго" та суддів Закарпатського окружного адміністративного суду.

Ось тут нам довелося чи не вперше пошкодувати про відсутність юридичної освіти! Так багато було посилань на певні норми законів, що втриматись і не загуглити було дуже важко.

Тільки-тільки ми починаємо розуміти, що відбувається навколо, члени комісії відправляються до нарадчої кімнати. І починає грати музика, та не абияка, а саундтрек до фільму "Хрещений батько". Потім ще була перероблена "Will always love you", але перша запам'яталася більше.
Нарешті комісія повертається. Дуже швидко все закінчується, ми не встигаємо навіть зрозуміти зміст рішення. Нам на поміч знову приходить Марина і пояснює, що притягти суддів до дисциплінарної відповідальності за вчинений більше ніж рік тому проступок не можна (на актуальності ми знаємося).
Завдяки підтримці журналістки і її поясненням робимо певні висновки. На такі засідання ходити ще рано:(

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •