Facebook Twitter Youtube

Дні відкритих дверей

З 2015 року наш суд проводить екскурсії та навчальні заходи для школярів та студентів м. Києва.

Ми активно співпрацюємо з профорієнтаційним табором «PROF CAMP», зі школами столиці, КНУ ім. Тараса Шевченка, Академією адвокатури України.

 

Дні відкритих дверей

Під час днів відкритих дверей ми проводимо екскурсію, яка охоплює декілька етапів. Вадим Гринчук, помічник судді, разом із прес-секретарем суду розповідають гостям про Шостий ААС, чим він відрізняється від інших судів, про апарат суду, а також про порядок проходження справ – від отримання до розгляду суддею.

У залі судового засідання гості можуть відчути себе суддями, зайнявши почесні місця, сторонами процесу, секретарями та вільними слухачами. Екскурсоводи розповідають про етапи судового засідання, його учасників та роботу суддів. Після цього гості мають нагоду безпосередньо поспілкуватися із суддею Шостого апеляційного адміністративного суду.

Останньою локацією екскурсії є хол для відвідувачів. Тут ми розповідаємо про підсистему «Електронний суд», прийом документів, кімнату ознайомлення зі справами, про забезпечення доступності суду для людей з інвалідністю та про проєкти Шостого апеляційного адміністративного суду.

 

Лекції

Для студентів юридичних факультетів суд проводить навчальні лекції про роботу суду, із загальних юридичних тем або тем, обраних самими студентами. Навчальні лекції проводять судді та працівники апарату Шостого апеляційного адміністративного.

Якщо Ви бажаєте організувати екскурсію або лекцію, просимо звернутися до прессекретаря суду за телефоном (044) 254-20-46.

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •