Facebook Twitter Youtube

Заступник голови Шостого ААС Василь Ключкович взяв участь у 17 німецько-українському колоквіумі «Адміністративний судовий процес» який проходив з 03-09 грудня 2023 року

Заступник голови Шостого ААС Василь Ключкович  у складі делегації суддів адміністративних судів взяв участь у 17 німецько-українському колоквіумі «Адміністративний судовий процес», який відбувся у Вищому адміністративному суді Рейнланд-Пфальц в м. Кобленц (Німеччина) з 3 по 9 грудня 2023 року.

Даний візит відбувся у рамках співробітництва Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду з Німецьким фондом міжнародного правового співробітництва (IRZ) за сприяння якого регулярно проводяться українсько-німецькі зустрічі з питань адміністративного судочинства та ведеться обмін науково-методичним досвідом.

Колоквіум у Кобленці було проведено з метою українсько-німецького професійно-колегіального обміну для глибшого ознайомлення українських суддів з практикою німецької адміністративної юрисдикції.

Так, делегація українських суддів відвідала судові засідання в Адміністративному суді Майнца та у адміністративному суді землі Рейнланд-Пфальц. Крім того, українська делегація відвідала Парламент федеральної землі Рейнланд-Пфальц, де провела зустріч з головою парламенту Хендріком Герінгом та директором парламенту Урсулою Молька.

                                        

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •