Facebook Twitter Youtube

У Шостому ААС відбувся день відкритих дверей для студентів Університету державної фіскальної служби України

09 листопада 2023 року до Шостого апеляційного адміністративного суду (далі – Шостий ААС) завітали студенти Університету державної фіскальної служби України (Державного податкового університету).

Заступник керівника апарату Шостого ААС Владислава Новак та начальник відділу забезпечення роботи керівництва суду Мане Казарян розповіли студентам про суд, його юрисдикцію та діяльність, суддів та як відбуваються судові засідання.

Начальник відділу документообігу та контролю (канцелярія) Антоніна Коваленко детально описала відвідувачам процес проходження судової справи відділами суду: від канцелярії й аж до зали судового засідання.

Після екскурсії студенти мали змогу поспілкуватися та поставити питання судді Шостого ААС Євгену Мєзєнцеву, а демонстрація символів судової влади, в якій суддя здійснює правосуддя, мантії з нагрудним знаком, надовго закарбуються в пам’яті наших відвідувачів.

Впевнені, позитивні враження майбутніх правників після екскурсії до Шостого ААС ще більше заохотять студентів до здобуття знань та стимулюють до навчання.

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •