Facebook Twitter Youtube

Заява Шостого ААС щодо створення реєстру помічників суддів Громадською організацією «ВО «Автомайдан»

Повага до інших починається з самоповаги.
Не існує самоповаги там, де є цькування інших людей та спроби знецінення чужої праці, про складність якої і гадки не мають сучасні «майстри таврування».
Не існує самоповаги там, де є місце підриванню авторитету незалежної судової гілки влади через створення негативної та необґрунтованої критики у бік представників судової системи.
Люди, які обирають роботу у апараті суду, заслуговують на глибоку повагу за їхню клопітку роботу. Помічники суддів, секретарі судового засідання, працівники апарату суду не лише виконують свої обов’язки, а й несуть відповідальність за добробут та майбутнє свого народу. І роблять це за покликанням, в умовах війни, постійних обстрілів, незважаючи на низькі заробітні плати та ненормований робочий графік, демонструючи справжню відданість справі та бажання служити людям.
Шостий апеляційний адміністративний суд висловлює свою вдячність та повагу всім доброчесним, порядним та фаховим помічникам суддів, які сумлінно виконують свої обов’язки, підвищуючи авторитет судової влади в Україні. Колектив суду різко засуджує прояви будь-якого зневажливого ставлення до працівників судової системи. Подібні образливі висловлювання та таврування помічників суддів є неприпустимими у європейській демократичній державі, яка виборює сьогодні своє право на існування.
🇺🇦

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •