Facebook Twitter Youtube

Відбулась презентація нового Посібника з формування організаційної культури на публічній службі.

Національним агентством України з питань державної служби 13 грудня 2022 року проведено круглий стіл на тему «Трансформація культури публічної служби», на якому відбулась презентація нового Посібника з формування організаційної культури на публічній службі. 

Вказаний посібник був розроблений з метою допомогти керівникам та службам управління персоналом проаналізувати організаційну культуру в органі публічної служби, визначити для себе пріоритетні напрямки її розвитку та підібрати інструменти, які б максимально сприяли процесу формування цінностей установи. Стисло, але інформативно, подано матеріали для проведення опитувань персоналу, методів подолання конфліктів та управління змінами в організаційній культурі. Матеріал посібника ґрунтується на досвіді публічних службовців та ситуаціях, які можуть виникати під час виконання функцій органами державної влади.

До напрацювання матеріалу, зокрема, кейсів з повсякденного життя публічних службовців залучалась заступник керівника апарату Шостого апеляційного адміністративного суду Владислава Новак.

Доступ до матеріалів Посібника з формування організаційної культури на публічній службі можна отримати на офіційному сайті Національного агентства України з питань державної служби nads.gov.ua.

Підручник

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •