Facebook Twitter Youtube

Про особливості роботи суду в умовах воєнного стану

 РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

"08" квітня 2022 року                            Київ                                                    №2

 

 

Про особливості роботи суду

в умовах воєнного стану

 

У зв’язку з широкомасштабною збройною агресією російської федерації проти України, відповідно до статті 3 Конституції України, статті 122 Закону України "Про правовий режим воєнного стану", Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України від 24 лютого 2022 року № 2102-ІХ, Указу Президента України від 14 березня 2022 року № 133/2022 «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України  від 15 березня 2022 № 2119-IX, враховуючи рішення Ради суддів України від 24 лютого 2022 року № 9 "Щодо вжиття невідкладних заходів для забезпечення сталого функціонування судової влади в Україні" та від 14 березня 2022 року № 10 "Щодо затвердження рекомендацій з організаційних питань роботи суддів в умовах воєнного стану", керуючись частиною другою статті 29 Закону України "Про судоустрій і статус суддів":

 

  1. Під час дії воєнного стану в Україні з метою збереження життя і здоров’я суддів, працівників апарату та відвідувачів суду запровадити наступний особливий режим роботи суду:

1.1. Зупинити тимчасово розгляд справ у відкритих судових засіданнях за участю учасників судового процесу до усунення обставин, які в умовах воєнної агресії проти України зумовлюють загрозу життю, здоров'ю та безпеці суддів, відвідувачів і працівників апарату Шостого апеляційного адміністративного суду;

1.2. Судові засідання у разі необхідності проводити в режимі відеоконференції;

1.3. Прийом вхідної кореспонденції здійснюється в електронному вигляді на електронну адресу Шостого апеляційного адміністративного суду –Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та з використанням підсистеми "Електронний суд";

1.4. Як виключення, прийом вхідної кореспонденції безпосередньо у суді може бути здійснено шляхом залишення документів у відповідній скринці.    

 

  1. Відділу управління персоналом (Новак В.О.) довести копію даного розпорядження до відома суддів, керівника апарату, заступника керівника апарату, керівників самостійних структурних підрозділів та працівників апарату Шостого апеляційного адміністративного суду.

 

  1. Відділу по забезпеченню роботи керівника апарату (Черняхівська С.Г.) розмістити копію даного розпорядження на веб-сайтах Шостого апеляційного адміністративного суду та у приміщенні суду.

 

  1. Дане розпорядження набирає чинності з 11 квітня 2022 року і діє до закінчення дії воєнного стану в Україні.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Голова

Шостого апеляційного

адміністративного суду                                                                                                              Олена КУЗЬМИШИНА

 

 

 

 

 

 

 

 

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •