Facebook Twitter Youtube

Режим роботи Шостого ААС під час проміжних виборів народного депутата України в одномандатних виборчих округах № 87 (Івано-Франківська область) та №50 (Донецька область)

Постановами Центральної виборчої комісії від 27 листопада 2020 року № 522 «Про призначення проміжних виборів народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі №87 (Івано-Франківська область) і від 22 грудня 2020 року №569 «Про призначення проміжних виборів народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 50 (Донецька область) призначено на неділю, 28 березня 2021 року проміжні вибори народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 87 (Івано-Франківська область) та в одномандатному виборчому окрузі №50 (Донецька область).


Виборчий процес проміжних виборів народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 87 (Івано-Франківська область) та в одномандатному виборчому окрузі №50 (Донецька область) розпочатий 27 січня 2021 року.


Повідомляємо, що у Шостому апеляційному адміністративному суді на період виборчого процесу проміжних виборів народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 87 (Івано-Франківська область) та в одномандатному виборчому окрузі №50 (Донецька область) встановлено особливий режим роботи, у тому числі у святкові, вихідні і неробочі дні, а також напередодні дня голосування та в день голосування.

Прийом та розгляд матеріалів, пов’язаних з виборчим процесом проміжних виборів народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 87 (Івано-Франківська область) та в одномандатному виборчому окрузі №50 (Донецька область), здійснюється черговими працівниками Шостого апеляційного адміністративного суду щодня за адресою: м. Київ, вул. Московська, 8, корп. 30.:


- у робочий час (з 09:00 до 18:00 год.) здійснюватиметься у загальному режимі через під’їзд № І Шостого апеляційного адміністративного суду
- у позаробочий час, святкові і неробочі дні прийом документів здійснюватиметься у черговому режимі через під’їзд № ІІ Шостого апеляційного адміністративного суду


Крім того, інформацію стосовно виборчого процесу можна отримати за тел. 254-41-40, а також надіславши письмове звернення на електронну адресу суду: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або через заповнення електронної форми на веб-сайті суду.


Такий графік роботи в Шостому апеляційному адміністративному суді триватиме до завершення виборчого процесу.

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •