Facebook Twitter Youtube

Оголошення щодо розгляду справ у зв'язку із запобіганням поширенню коронавірусної інфекції (COVID 19)

Відповідно до розпорядження голови Шостого апеляційного адміністративного суду від 16 березня 2020 року № 9-аг «Про додаткові заходи запобігання поширенню коронавірусної  інфекції (COVID-19)» доступ до приміщень суду обмежено.

Шановний учаснику справи, якщо судове засідання у вашій справі призначене на період дії карантину, утримайтеся від прибуття до суду.

Якщо у справі наявні всі необхідні докази, а ваша позиція викладена в письмовій формі в раніше поданих до суду документах або може бути додатково обґрунтована в письмових заявах, пропонуємо вам направити клопотання про розгляд справи в порядку письмового провадження за наявними в ній матеріалами.

Надходження таких клопотань від кожного із учасників справи може бути підставою для розгляду справи в порядку письмового провадження навіть у разі, якщо раніше вона була призначена до розгляду у відкритому судового засіданні.

Одночасно нагадуємо, що брати участь у судових засіданнях – ваше невід’ємне право, передбачене ст. 44 Кодексу адміністративного судочинства України. Суд врахує кожне клопотання про відкладення розгляду справи. Визначення дати наступного судового засідання й виклик учасників справи будуть здійснюватися після завершення карантину.

 

До вашої уваги зразки:

- клопотання про розгляд справи в порядку письмового провадження;

- клопотання про відкладення розгляду справи.

Шляхи подачі документів:

- засобами підсистеми «Електронний суд» https://id.court.gov.ua/;
- на офіційну електронну адресу суду Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.;
- направити поштою: вул. Московська, 8, корп. 30, м. Київ, 01010.

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •