Facebook Twitter Youtube

19 грудня у Шостому ААС відкривається фотовиставка Сергія Михальчука «Дебальцеве. 4 дні на передовій»

19 грудня об 11 годині в Шостому апеляційному адміністративному суді відкриється фотовиставка відомого українського кінооператора Сергія Михальчука.

Виставка «Дебальцеве. 4 дні на передовій» – це 21 фотографія про не просто будні військових – історію, яку вже не повернути.

Наприкінці 2014 року Сергій Михальчук поїхав під Дебальцеве, на передову, аби зафіксувати життя і щоденний ризик військових заради незалежності України. Через фото переданий настрій, з яким проходили дні військових на передовій – впритул до ворога.

Ці роботи – вияв підтримки Сергія Михальчука борцям за свободу й майбутнє цілісної України.

Виставка проходить у Шостому апеляційному адміністративному суді. Відвідати її можна з понеділка по четвер з 9:00 до 18:00, у п’ятницю – з 9:00 до 16:45. У вихідні й святкові дні виставка закрита.

Сергій Михальчук – відомий український кінооператор. У 2014 році був нагороджений почесним званням  – Заслужений діяч мистецтв України. За свою кар’єру встиг попрацювати над понад 30 фільмами, зокрема «Поводир», «Під електричними хмарами», «Коханець» й ін.

Нагороди:

2019 рік – Золота дзиґа за кращу операторську роботу (фільм «Дике поле»);

2015 рік – Срібний ведмідь на Берлінському кінофестивалі за видатний внесок у мистецтво; отримав звання найкращого оператора (фільм «Під електричними хмарами»);

2002 рік – Міжнародний кінофестивалі в Сан-Себастьяні; отримав нагороду «Найкращий оператор» (фільм «Коханець»);

Золота медаль Академії мистецтв України.

ПРЕССЛУЖБА Шостого ААС

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •