Facebook Twitter Youtube

Заходи за участі суддів ШААС: практикум щодо статусу біженця та науково-методологічний семінар про сучасні концепції доказування

У рамках співпраці UNHCR Агентства ООН у справах біженців, Національної школи суддів, БФ «Право на захист» у Львові проведено семінар-практикум «Статус біженця та додатковий захист: законодавство та судова практика». Семінар організований для суддів окружних судів західного округу.

Одним зі спікерів виступав суддя-речник, заступник голови Шостого апеляційного адміністративного суду Євген Мєзєнцев. Він обговорював з учасниками заходу проблеми доказування у спорах щодо статусу біженця або особи, яка потребує додаткового захисту.

 

------------------

У Національній академії правових наук України сьогодні відбувся цікавий захід – науково-методологічний семінар «Сучасні концепції доказування і доказів у юридичному процесі країн ближнього зарубіжжя та їх вплив на формування єдиної судової практики». Серед учасників були відомі науковці, правознавці, судді. 

Шостий ААС представляла суддя Олена Губська. Разом із колегами у професійній спільноті вони обговорили питання, які стосуються сучасних концепцій доказів і доказування, юридичної конструкції доказів, теорії доведення, стандартів доказування тощо.

Прес-служба Шостого ААС

   

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •