Facebook Twitter Youtube

Розпочався розгляд апеляційної скарги у справі щодо лікарського засобу «Гепарин-Індар»

Колегія суддів Шостого ААС під головуванням Андрія Горяйнова розпочала розгляд апеляційної скарги Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками на ухвалу Окружного адміністративного суду м. Києва від 16 серпня 2018 року.

Приватне акціонерне товариство «По виробництву інсулінів «Індар» подало заяву про забезпечення позову до подання позовної заяви у справі №826/12966/18. Заявник просив  зупинити дію розпорядження Держлікслужби щодо заборони, реалізації, зберігання та застосування всіх серій лікарського засобу «Гепарин-Індар», виробником якого є заявник.

Суд першої інстанції задовольнив заяву та зупинив дію розпорядження.

Суд апеляційної інстанції, заслухавши сторін у справі, ухвалив витребувати у Держлікслужби негативний висновок лабораторних досліджень щодо якості зразків лікарського засобу «Гепарин-Індар», сертифікат аналізу ДП «Центральна лабораторія з аналізу якості лікарських засобів і медичної продукції» та протокол спільного аналізу.

У зв’язку з цим колегія суддів оголосила перерву та призначила наступне судове засідання на 15 листопада 2018 року, на 15 год. 20 хв.

 Прес-служба Шостого ААС

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •