Facebook Twitter Youtube

Справа № 320/11652/20 судова повістка про виклик у судове засідання на 20 листопада 2020 року

20 листопада 2020 року 

Справа № 320/11652/20

  

ПОВІСТКА ПРО ВИКЛИК*  

 Свідок :

 Скробова Марина Сергіївна 

  

 Свідок :

 Сич Олена Ігорівна 

  

Шостий апеляційний адміністративний суд повідомляє Вас про розгляд апеляційної скарги Шевченка Андрія Васильовича на рішення Київського окружного адміністративного суду від 17 листопада 2020 р. у справі за адміністративним позовом Шевченка Андрія Васильовича до Васильківської міської територіальної виборчої комісії Обухівського району Київської області, третя особа - Баласинович Наталія Олександрівна, про визнання протиправними дій, визнання протиправними та скасування протоколів, постанов та встановлення факту систематичного порушення виборчого законодавства, який відбудеться о 19:00 "20" листопада 2020 р. за адресою: вул. Московська, 8, корп. 30, м. Київ, 01010 (головуючий суддя - Степанюк Анатолій Германович, зал судового засідання № 3).

Також Шостий апеляційний адміністративний суд пропонує Вам подати суду у судове засідання всі наявні та раніше не подані докази та зобов’язує повідомити суд про наявність поважних причин неможливості прибуття до суду в разі їх наявності.

У відповідності до ст. ст. 205, 206 Кодексу адміністративного судочинства України наслідками неприбуття до суду у судове засідання являються: відкладення розгляду справи, залишення позовної заяви без розгляду (у разі повторного неприбуття позивача), вирішення справи на підставі наявних у ній доказів, притягнення осіб до відповідальності (у разі неприбуття свідка, експерта, спеціаліста).

 Додатки: належним чином завірені копії ухвал ШААС, інформація про права та обов’язки, інструкція для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза приміщенням суду з використанням власних технічних засобів 

Секретар судового засідання  __________________ Закревська Інна Леонідівна

_______________________________________________________________________________

* відповідно до п. 6 ч. 2 ст. 125 КАСУ, особа, яка одержала повістку у зв’язку з відсутністю адресата, зобов’язана негайно повідомити про неї адресата 

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •