Facebook Twitter Youtube

Справа № 855/120/20 судова повістка про виклик у судове засідання на 20 листопада 2020 року

20 листопада 2020 року

Справа № 855/120/20

 

 

ПОВІСТКА-ПОВІДОМЛЕННЯ*

                                                                

 3-я особа без самостійних вимог на стороні відповідача :

 Львівська міська рада

 пл. Ринок, 1,м.Львів,Львівська область,79008

 

  

Шостий апеляційний адміністративний суд повідомляє Вас про розгляд позову кандидата у депутати Львівської міської ради від Політичної партії “Наш Край” Лозинського Євгена Петровича до Центральної виборчої комісії, треті особи – Львівська міська територіальна виборча комісія Львівського району Львівської області, Личаківська районна в місті Львові територіальна виборча комісія Львівської області, Франківська районна в місті Львові територіальна виборча комісія Львівської області, Залізнична районна в місті Львові територіальна виборча комісія Львівської області, Шевченківська районна в місті Львові територіальна виборча комісія Львівської області, Галицька районна в місті Львові територіальна виборча комісія Львівської області, Львівська міська рада, про визнання протиправною та скасування постанови і зобов’язання вчинити дії., який відбудеться о 13:00 "20" листопада 2020 р.  за адресою: вул. Московська, 8, корп. 30, м. Київ, 01010 (головуючий суддя - Степанюк Анатолій Германович, зал судового засідання № 3).

У відповідності до ч. 2 ст. 313 КАС України неявка сторін або інших учасників справи, належним чином повідомлених про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає розгляду справи.

 

 

 Додатки: копія ухвали про відкриття, копія ухвали про відмову у забезп. позову, копія позовної заяви.

 

 

Секретар судового засідання   ________________    Закревська Інна Леонідівна

 _______________________________________________________________________________

* відповідно до п. 6 ч. 2 ст. 125 КАСУ, особа, яка одержала повістку у зв’язку з відсутністю адресата, зобов’язана негайно повідомити про неї адресата

Зателефонувати до суду   • 044 254 21 99 • 097 517 67 65 •