13 липня 2022 року у місті Варшава відбулось офіційне засідання Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів ВККС України

13 липня 2022 року  у місті Варшава відбулось офіційне засідання Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, під час якого було оголошено про відновлення роботи Конкурсної комісії та поновлення конкурсу на зайняття посади члена ВККСУ. 
У засіданні взяв участь суддя Шостого ААС, член Конкурсної комісії Євген Мєзєнцев, який висловив позитивні очікування щодо роботи комісії, зазначивши, що, у членів  комісії є декілька опцій майбутнього функціонування Конкурсної комісії, які на сьогоднішній день опрацьовуються. "Я вважаю, що, незважаючи на існуючі в Україні складнощі, ми зможемо подолати цей шлях належним чином", - зазначив Євген Мєзєнцев.
Крім того, суддя доповів про затверджені зміни, що сприятимуть  роботі Конкурсної комісії в умовах воєнного стану в Україні.  Зазначені зміни внесені до Регламенту Комісії та будуть опубліковані на сайті Вищої ради правосуддя.