Суддя Шостого ААС Євген Мєзєнцев взяв участь у робочій зустрічі

12 жовтня 2021 року суддя Шостого ААС Євген Мєзєнцев взяв участь у робочій зустрічі щодо початку роботи Конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади члена ВККСУ та формування переліку кандидатів на посаду члена ВККСУ.

Робоча зустріч відбувалась під головуванням в.о. голови ВРП Олексія Маловацького, за участю члена ВРП Оксани Блажівської та представників міжнародних та іноземних організацій (суб'єктів формування комісії). Зокрема, до заходу доєднались представники Офісу Ради Європи в Україні, Посольства Великої Британії в Україні, Посольства Королівства Нідерландів в Україні, Посольства Канади в Україні, регіональної місії USAID в Україні, Молдові та Білорусі, Програми USAID «Правосуддя для всіх», Програми розвитку ООН в Україні.

Учасниками робочої зустрічі обговорювались практичні питання, пов'язані з початком роботи першого складу Конкурсної комісії, зокрема: затвердження регламенту і положення про проведення конкурсу, надання приміщення, фінансування та початку функціонування Конкурсної комісії.  У ході дискусії  представники іноземних урядів підтримали процес старту роботи Конкурсної комісії.