Всеукраїнський конкурс «Кращі практики управління персоналом»

17 грудня 2020 року в рамках засідання Ради управління людськими ресурсами державної служби при Національному агентстві України з питань державної служби відбулося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Кращі практики управління персоналом».

Метою проведення конкурсу є впровадження в державних органах кращих практик, досвіду у сфері управління персоналом на державній службі, популяризація сучасних інструментів та технологій з управління персоналом, підвищення престижу діяльності служб управління персоналом державних органів. Відзнаки отримали 14 служб управління персоналом з різних куточків України.

Раді повідомити, що відділ управління персоналом Шостого апеляційного адміністративного суду також відзначений за впровадження кращої практики підтримки залученості персоналу в державному органі.

Диплом і нагороду отримала Владислава Новакначальник відділу управління персоналом Шостого ААС, яка виступила із доповіддю щодо важливості інтеграції здібностей і талантів працівників у робочий процес задля  ефективної професійної реалізації та підвищення їх конкурентоспроможності.