Справа №826/8743/15 судова повістка про виклик в судове засідання на 10 липня 2019 року

13 червня 2019 року

Справа № 826/8743/15

 

 

ПОВІСТКА-ПОВІДОМЛЕННЯ*

                                                                

Орган або особа, яка приєдналась до апеляційної скарги :

 Вашищин Ігор Володимирович

 пр. Ленінський, 100/34, Донецьк, 83049

 пр. Ленінський, 100/34, Донецьк, 83049

  

Шостий апеляційний адміністративний суд повідомляє Вас про розгляд апеляційної скарги представника Нестеренка Костянтина Миколайовича - Бойка Станіслава Володимировича та представника Матвієнка Андрія Аркадійовича - Потоцького Сергія Вадимовича, осіб, які приєдналися до апеляційної скарги - Зелінської Тетяни Іллівни, Голованової Олени Григорівни, Бистрановської Вікторії Анатоліївни, Волошиної Марини Олександрівни, Кваснюка Михайла Григоровича, Жадаєвої Марії Юріївни, Гулавської Катерини Петрівни, Бичкова Олександра Юрійовича, Сандик Сергія Миколайовича, Мізерцевої Світлани Володимирівни, Вашищина Ігоря Володимировича, Крук Артема Вікторовича, Баер Александера Станіславовича та Турдиєва Азамата Уктамовича на постанову Окружного адміністративного суду м. Києва від 10 січня 2017 року у справі за адміністративним позовом Державної архітектурно-будівельної інспекції України до Матвієнка Андрія Аркадійовича, за участю третіх осіб - Громадської організації "Українська координаційна рада", Нестеренка Костянтина Миколайовича, Товариства з обмеженою відповідальністю "Фактор-Стандарт" про зобов’язання вчинити певні дії, який відбудеться о 14:00 "10" липня 2019 р.  за адресою: вул. Московська, 8, корп. 30, м. Київ, 01010 (головуючий суддя - Літвіна Наталія Миколаївна, зал судового засідання № 4).

У відповідності до ч. 2 ст. 313 КАС України неявка сторін або інших учасників справи, належним чином повідомлених про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає розгляду справи.

Додатки:

Секретар судового засідання   ________________    Мідянка Андрій Андрійович

 

_______________________________________________________________________________

* відповідно до п. 6 ч. 2 ст. 125 КАСУ, особа, яка одержала повістку у зв’язку з відсутністю адресата, зобов’язана негайно повідомити про неї адресата

Завантажити ухвалу про прийняття до свого провадження та призначення справи