Колегія суддів призначила судові дебати в адміністративній справі за позовом кандидата на пост Президента України Юлії Литвиненко до кандидата на пост Президента України Юлії Тимошенко

Кандидат на пост Президента України Юлія Литвиненко звернулася з позовом до кандидата на пост Президента України Юлії Тимошенко про визнання дій кандидата протиправними та встановлення факту підкупу виборців у процесі здійснення передвиборної агітації Юлією Тимошенко, що відбулася 13 березня 2019 року під час зустрічі з мешканцями Деснянського району міста Києва біля кінотеатру «Флоренція».

19 березня 2019 року колегія суддів Шостого ААС у складі: Олени Карпушової, Людмили Губської та Оксани Епель – відкрила провадження у справі, залучила Центральну виборчу комісію як 3-ю особу, витребувала докази та вирішила низку інших клопотань.

20 березня 2019 року суд закінчив з'ясування обставин справи та перевірку їх доказами і перейшов до судових дебатів, які відбудуться 20 березня 2019 року о 17 годині у залі судового засідання №3 за адресою: вул. Московська, 8, корп. 30.

ПРЕС-СЛУЖБА Шостого ААС