Справа № 640/16174/22 судова повістка про виклик у судове засідання на 17 січня 2023 року

09 січня 2023 року

Справа №  640/16174/22

 

ПОВІСТКА-ПОВІДОМЛЕННЯ*

                                                                

 Позивач (Заявник):

 Васильєва Катерина Андріївна

 

Шостий апеляційний адміністративний суд повідомляє Вас про розгляд апеляційної скарги Шевченківського районного відділу державної виконавчої служби міста Києва Головного територіального управління юстиції у місті Києві на ухвалу Окружного адміністративного суду міста Києва від 15 листопада 2022 р. у справі за адміністративним позовом Васильєвої Катерини Андріївни до Шевченківського районного відділу державної виконавчої служби міста Києва Головного територіального управління юстиції у місті Києві  про зобов'язання вчинити дії, який відбудеться о  11:00 "17" січня 2023 р.  за адресою: вул. Князів Острозьких, 8, корп. 30, м. Київ, 01010  (головуючий суддя - Аліменко Володимир Олександрович, зал судового засідання №  3).

У відповідності до ч. 2 ст. 313 КАС України неявка сторін або інших учасників справи, належним чином повідомлених про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає розгляду справи.

 

 Додатки: - копія ухвали про відкриття апеляційного провадження;

- копія ухвали про призначення справи;

- інформація про права та обов'язки;

- копія апеляційної скарги (крім особи, яка подала апеляційну скаргу).

 

Секретар судового засідання   ________________    Мельник Катерина Олегівна

_______________________________________________________________________________

* відповідно до п. 6 ч. 2 ст. 125 КАСУ, особа, яка одержала повістку у зв’язку з відсутністю адресата, зобов’язана негайно повідомити про неї адресата