Справа № 640/30438/20 судова повістка про виклик у судове засідання на 14 грудня 2022 року

05 грудня 2022 року

Справа № 640/30438/20

 

ПОВІСТКА-ПОВІДОМЛЕННЯ*

                                                                

3-я особа:

Приватний нотаріус Івано-Франківського міського нотаріального округу Личук Тарас Володимирович  

 

Шостий апеляційний адміністративний суд повідомляє Вас про розгляд апеляційної скарги приватного виконавця виконавчого округу м. Києва  Мілоцького Олега Леонідовича на рішення Окружного адміністративного суду міста Києва від 15 вересня 2022 р. у справі за адміністративним позовом Барабаша Олександра Вікторовича до приватного виконавця Київського міського виконавчого округу Мілоцького Олега Леонідовича, третя особа: товариство з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Еліт фінанс», приватний нотаріус Івано - Франківського міського нотаріального округу Личук Тарас Володимирович про визнання протиправним та скасування рішення, зобов'язання вчинити дії, який відбудеться о 11:40 "14" грудня 2022 р.  за адресою: вул. Князів Острозьких, 8, корп. 30, м. Київ, 01010 (головуючий суддя - Ключкович Василь Юрійович, зал судового засідання № 5).

У відповідності до ч. 2 ст. 313 КАС України неявка сторін або інших учасників справи, належним чином повідомлених про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає розгляду справи.

 Додатки:

 1.інформація про права і обов'язки;

2.копія ухвали про відкриття;

3.апеляційна скарга. 

Секретар судового засідання   ________________    Кузьмук Борис Ігорович 

_______________________________________________________________________________

* відповідно до п. 6 ч. 2 ст. 125 КАСУ, особа, яка одержала повістку у зв’язку з відсутністю адресата, зобов’язана негайно повідомити про неї адресата