Справа № 640/20560/20 судова повістка про виклик у судове засідання на 20 вересня 2022 року

10 серпня 2022 року

Справа № 640/20560/20

 

ПОВІСТКА ПРО ВИКЛИК*  

  Відповідач (Боржник):

 Департамент містобудування та архітектури Виконавчого органу Київської міської ради

(Київської міської державної адміністрації)

 

Шостий апеляційний адміністративний суд повідомляє Вас про розгляд апеляційної скарги Гуриненко Миколи Тимофійовича на рішення Окружного    адміністративного суду міста Києва від 23 листопада 2021 р. у справі за адміністративним позовом Гуриненко Миколи Тимофійовича до Департаменту містобудування та архітектури Виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), третя особа: Товариство з обмеженою відповідальністю "ЖК Старонаводницький" про скасування наказу, який відбудеться о  11:20 "20" вересня 2022 р. за адресою: вул. Московська, 8, корп. 30, м. Київ, 01010 (головуючий суддя - Аліменко Володимир Олександрович, зал судового засідання №  3).

Також Шостий апеляційний адміністративний суд пропонує Вам подати до суду докази, які не були подані  до суду першої інстанції разом з доказами неможливості їх подання до суду першої інстанції з причин, що об’єктивно не залежали від учасників справи (згідно ч.4 ст. 308 Кодексу адміністративного судочинства України) та повідомити суд про наявність поважних причин неможливості прибуття до суду в разі їх наявності.

Відповідно до ст. ст. 205, 206, п.2 ч.1 ст. 311, ст.313 Кодексу адміністративного судочинства України наслідками неприбуття учасників справи в судове засідання є: відкладення розгляду справи, розгляд справи в порядку письмового провадження (у разі наявності доказів про належне повідомлення сторони чи інших учасників справи), притягнення осіб до відповідальності (у разі неприбуття свідка, експерта, спеціаліста).

 

 Додатки:

 

Секретар судового засідання  __________________ Мельник Катерина Олегівна

 

_______________________________________________________________________________

* відповідно до п. 6 ч. 2 ст. 125 КАСУ, особа, яка одержала повістку у зв’язку з відсутністю адресата, зобов’язана негайно повідомити про неї адресата