Справа № 357/15595/21 судова повістка про виклик у судове засідання на 27 вересня 2022 року

26 серпня 2022 року

Справа №  357/15595/21

 

ПОВІСТКА-ПОВІДОМЛЕННЯ*

                                                                

  3-я особа:

 Головний спеціаліст відділу провадження систем автоматичної фіксації порушень

Департаменту державного контролю на транспорті

Дмитренко Максим Олександрович

 3-я особа :

 Інспектор відділу провадження систем автоматичної фіксації порушень

Департаменту державного контролю на транспорті

Колєснік Наталія Геннадіївна

 

Шостий апеляційний адміністративний суд повідомляє Вас про розгляд апеляційну скаргу Куцого Андрія Михайловича на рішення Білоцерківського міськрайонного суду Київської області від 17 травня 2022 р. у справі за адміністративним позовом Куцого Андрія Михайловича до Державної служби України з безпеки на транспорті, треті особи: Інспектор відділу провадження систем автоматичної фіксації порушень Департаменту державного контролю на транспорті Колєснік Наталія Геннадіївна, Головний спеціаліст відділу провадження систем автоматичної фіксації порушень Департаменту державного контролю на транспорті Дмитренко Максим Олександрович  про скасування постанов у справах про адміністративні правопорушення, який відбудеться о  11:20 "27" вересня 2022 р.  за адресою: вул. Московська, 8, корп. 30, м. Київ, 01010 (головуючий суддя - Аліменко Володимир Олександрович, зал судового засідання №  3).

У відповідності до ч. 2 ст. 313 КАС України неявка сторін або інших учасників справи, належним чином повідомлених про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає розгляду справи.

 

 Додатки:

 

Секретар судового засідання   ________________    Мельник Катерина Олегівна

 

_______________________________________________________________________________

* відповідно до п. 6 ч. 2 ст. 125 КАСУ, особа, яка одержала повістку у зв’язку з відсутністю адресата, зобов’язана негайно повідомити про неї адресата