Справа № 620/929/22 ухвала про відкриття апеляційного провадження

УХВАЛА

   27 червня 2022 року                                                                                            м. Київ

Колегія суддів Шостого апеляційного адміністративного суду у складі судді-доповідача Федотова І.В. та суддів Єгорової Н.М., Сорочка Є.О., перевіривши на відповідність вимогам ст.ст. 295, 296 КАС України апеляційну скаргу Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на рішення Чернігівського окружного адміністративного суду від 13 травня 2022 р. у справі за адміністративним позовом Кореби Сергія Анатолійовича до Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки про визнання протиправною бездіяльності та зобов'язання вчинити  дії, -

ВСТАНОВИЛА:

Апеляційна скарга подана у строк, встановлений ст. 295 КАС України, за своєю формою та змістом відповідає вимогам, що визначені ст. 296 КАС України.

Зарахування судового збору до спеціального фонду Державного бюджету України перевірено.

Підстав для відмови у відкритті апеляційного провадження, залишення  апеляційної скарги без руху або її  повернення не встановлено.

З огляду на викладене колегія суддів вважає, що наявні підстави для відкриття апеляційного  провадження та підготовки справи до апеляційного розгляду в порядку, встановленому ст. 306 КАС України.

На  підставі  викладеного, керуючись ст.ст. 295, 296, 306 КАС України, колегія суддів –

УХВАЛИЛА:

Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки на рішення Чернігівського окружного адміністративного суду від 13 травня 2022 р. у справі за адміністративним позовом Кореби Сергія Анатолійовича до Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки про визнання протиправною бездіяльності та зобов'язання вчинити  дії.

Встановити строк  до 01 серпня 2022 року, протягом якого учасники справи можуть подати відзив на апеляційну скаргу разом з доказами його надсилання (надання) іншим учасникам справи та заперечення проти заяв і клопотань, якщо такі містяться в апеляційній скарзі.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та не може бути оскаржена в касаційному порядку.

  

Суддя-доповідач                                                                                         І.В. Федотов

 Судді                                                                                                                 Н.М. Єгорова

                                                                                                                              Є.О. Сорочко