Справа № 357/8549/21 судова повістка про виклик у судове засідання на 30 вересня 2021 року

27 вересня 2021 року
Справа № 357/8549/21

ПОВІСТКА-ПОВІДОМЛЕННЯ*

Відповідач (Боржник):

поліцейський взводу ТОР БПП в м. Біла Церква УПП в Київській області Хайрутдінов Микита Дамірович

вул. Сухоярська, 18-А, м. Біла Церква, Київська область, 09109


Шостий апеляційний адміністративний суд повідомляє Вас про розгляд апеляційної скарги Щепалкіна Артема Володимировича на ухвалу Білоцерківського міськрайонного суду Київської області від 27 серпня 2021 р. про повернення позовної заяви у справі за адміністративним позовом Щепалкіна Артема Володимировича до поліцейський взводу тактико-оперативного реагування батальйону патрульної поліції в м. Біла Церква Управління патрульної поліції в Київській області Хайрутдінова Микити Даміровича про визнання протиправною та скасування постанови про адміністративне правопорушення, який відбудеться о 15:15 "30" вересня 2021 р. за адресою: вул. Московська, 8, корп. 30, м. Київ, 01010 (головуючий суддя - Горяйнов Андрій Миколайович, зал судового засідання № 9).


У відповідності до ч. 2 ст. 313 КАС України неявка сторін або інших учасників справи, належним чином повідомлених про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає розгляду справи.


Додатки: – завірена копія ухвали суду про відкриття апеляційного провадження;
                – інформація про права та обов’язки;
                – копія апеляційної скарги (крім особи, яка подала апеляційну скаргу). 

Секретар судового засідання ________________ Король Юля Віталіївна

_______________________________________________________________________________
* відповідно до п. 6 ч. 2 ст. 125 КАСУ, особа, яка одержала повістку у зв’язку з відсутністю адресата, зобов’язана негайно повідомити про неї адресата