Справа № 620/2275/21 судова повістка про відкриття апеляційного провадження з 10 серпня 2021 року

29 червня 2021 р.

Справа № 620/2275/21

ПОВІСТКА-ПОВІДОМЛЕННЯ*

Шостий апеляційний адміністративний суд повідомляє про призначення апеляційної скарги до розгляду у адміністративній справі № 620/2275/21 за позовом Кучеріна Олександра Федотовича до Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області про визнання протиправними дій та зобов'язання вчинити певні дії до апеляційного розгляду в порядку письмового провадження з "10" серпня 2021 р.

 

УХВАЛА

про відкриття апеляційного провадження

  29 червня 2021 року                                                                     Справа № 620/2275/21

Колегія суддів Шостого апеляційного адміністративного суду у складі судді-доповідача Епель О.В. та суддів: Губської Л.В., Степанюка А.Г., перевіривши на відповідність вимогам ст.ст. 295, 296 КАС України апеляційну скаргу Кучеріна Олександра Федотовича на рішення Чернігівського окружного адміністративного суду від 11 травня 2021 р. у справі за адміністративним позовом Кучеріна Олександра Федотовича до Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області про визнання протиправними дій та зобов'язання вчинити певні дії,

ВСТАНОВИЛА:

Апеляційна скарга подана у строк, встановлений ст. 295 КАС України, за своєю формою та змістом відповідає вимогам, що визначені ст. 296 КАС України.

Зарахування судового збору до спеціального фонду Державного бюджету України перевірено.

Підстав для відмови у відкритті апеляційного провадження, залишення  апеляційної скарги без руху або її  повернення не встановлено.

З огляду на викладене колегія суддів вважає, що наявні підстави для відкриття апеляційного  провадження та підготовки справи до апеляційного розгляду в порядку, встановленому ст. 306 КАС України.

На  підставі  викладеного, керуючись ст.ст. 295, 296, 306 КАС України, колегія суддів,

УХВАЛИЛА:

Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою Кучеріна Олександра Федотовича на рішення Чернігівського окружного адміністративного суду від 11 травня 2021 р. у справі за адміністративним позовом Кучеріна Олександра Федотовича до Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області про визнання протиправними дій та зобов'язання вчинити певні дії.

Встановити строк  до 02 серпня 2021 року, протягом якого учасники справи можуть подати відзив на апеляційну скаргу разом з доказами його надсилання (надання) іншим учасникам справи та заперечення проти заяв і клопотань, якщо такі містяться в апеляційній скарзі.

Роз’яснити учасникам справи, що у відзиві на апеляційну скаргу може міститися клопотання особи про розгляд справи за її участі. За відсутності такого клопотання вважається, що особа не бажає брати участі у судовому засіданні суду апеляційної інстанції.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та не може бути оскаржена в касаційному порядку.

 

Суддя-доповідач                                                                      О.В. Епель

Судді:                                                                                          Л.В. Губська

                                                                                                    А.Г. Степанюк

 

УХВАЛА

про призначення справи до судового розгляду

 

  "29" червня 2021 р.                                                                 Справа № 620/2275/21

          

Колегія суддів Шостого апеляційного адміністративного суду у складі судді-доповідача Епель О.В. та суддів: Губської Л.В., Степанюка А.Г. , вирішуючи питання про призначення до розгляду апеляційної скарги Кучеріна Олександра Федотовича на рішення Чернігівського окружного адміністративного суду від 11 травня 2021 р. у справі за адміністративним позовом Кучеріна Олександра Федотовича до Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області про визнання протиправними дій та зобов'язання вчинити певні дії,

                                                              

ВСТАНОВИЛА:

 

З  доповіді  судді-доповідача  вбачається, що виконано всі необхідні дії, пов’язані з  підготовкою справи до апеляційного розгляду, передбачені ст. 306 КАС України та є   підстави, передбачені ст. 311 КАС України для призначення справи до апеляційного розгляду в порядку письмового провадження.

На  підставі  викладеного, керуючись ст.ст. 306, 307, 311 КАС України, колегія суддів,

 

УХВАЛИЛА:

 

Призначити справу за адміністративним позовом Кучеріна Олександра Федотовича до Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області про визнання протиправними дій та зобов'язання вчинити певні дії до апеляційного розгляду в порядку письмового провадження з "10" серпня 2021 р.

 

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та не може бути оскаржена в касаційному порядку.     

 

    

Суддя-доповідач                                                      О.В. Епель

Судді:                                                    А.Г. Степанюк          Л.В. Губська