Справа № 320/1611/20 судова повістка про виклик у судове засідання на 16 березня 2021 року

22 лютого 2021 року

Справа № 320/1611/20

                        ПОВІСТКА-ПОВІДОМЛЕННЯ*

                                                                

 3-я особа :

 Відділ освіти Переялав-Хмельницької районної державної адміністрації 

 вул. Сахна, буд. 22-А,с. Велика Каратуль,Переяслав-Хмельницький район, Київська область,08440

  

 

Шостий апеляційний адміністративний суд повідомляє Вас про розгляд апеляційної скарги Дівичківської сільської ради Переяслав-Хмельницького району на рішення Київського окружного адміністративного суду від 14 грудня 2020 р. у справі за адміністративним позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області до Ковалинського навчально-виховного об'єднання "Заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів - заклад дошкільної освіти" Дівичківської сільської ради, за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача, Дівичківської сільської ради Переяслав-Хмельницького району Київської області та Відділу освіти Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації,   про застосування заходів реагування, який відбудеться о 10:30 "16" березня 2021 р.  за адресою: вул. Московська, 8, корп. 30, м. Київ, 01010 (головуючий суддя - Аліменко Володимир Олександрович, зал судового засідання № 3).

У відповідності до ч. 2 ст. 313 КАС України неявка сторін або інших учасників справи, належним чином повідомлених про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає розгляду справи.

 

 

 Додатки: - інформація про права та обов'язки; копії ухвал від 22.02.21; копія а/с;

 

 

Секретар судового засідання   ________________    Юрковець Анжеліка Петрівна

 _______________________________________________________________________________

* відповідно до п. 6 ч. 2 ст. 125 КАСУ, особа, яка одержала повістку у зв’язку з відсутністю адресата, зобов’язана негайно повідомити про неї адресата