Справа № 826/502/14 судова повістка про виклик у судове засідання на 02 лютого 2021 року

19 січня 2021 року

Справа № 826/502/14

 

 

ПОВІСТКА ПРО ВИКЛИК*  

Особи, які подали апеляційну скаргу: 

Кушнір Людмила Василівна 

Вижол Юлія Володимирівна

                                                                                                                                                                

Шостий апеляційний адміністративний суд повідомляє Вас про розгляд апеляційної скарги Школяренка Володимира Петровича, Воронюка Віктора Володимировича, Єрмоловича Олександра Васильовича, Федорової Олени Анатоліївни, Жукова Леоніда Федоровича, Кушнір Людмили Василівни на постанову Окружного адміністративного суду міста Києва від  31 березня 2014 року у справі за адміністративним позовом Школяренка Володимира Петровича, Воронюка Віктора Володимировича, Єрмоловича Олександра Васильовича, Федорової Олени Анатоліївни, Жукова Леоніда Федоровича, Кушнір Людмили Василівни до Національного банку України, третя особа - Публічне акціонерне товариство "Банк"Таврика" про визнання неправомірними дій, стягнення шкоди, який відбудеться о 14:30 "02" лютого 2021 р. за адресою: вул. Московська, 8, корп. 30, м. Київ, 01010 (головуючий суддя - Безименна Наталія Вікторівна, зал судового засідання № 9).

Також Шостий апеляційний адміністративний суд пропонує Вам подати суду у судове засідання всі наявні та раніше не подані докази та зобов’язує повідомити суд про наявність поважних причин неможливості прибуття до суду в разі їх наявності.

У відповідності до ст. ст. 205, 206 Кодексу адміністративного судочинства України наслідками неприбуття до суду у судове засідання являються: відкладення розгляду справи, залишення позовної заяви без розгляду (у разі повторного неприбуття позивача), вирішення справи на підставі наявних у ній доказів, притягнення осіб до відповідальності (у разі неприбуття свідка, експерта, спеціаліста).

 

 

Секретар судового засідання  __________________ Головченко Вікторія Миколаївна

_______________________________________________________________________________

* відповідно до п. 6 ч. 2 ст. 125 КАСУ, особа, яка одержала повістку у зв’язку з відсутністю адресата, зобов’язана негайно повідомити про неї адресата