Справа № 640/12435/19 судова повістка про виклик у судове засідання на 07 жовтня 2020 року

22 вересня 2020 року

Справа № 640/12435/19

 ПОВІСТКА-ПОВІДОМЛЕННЯ*

                                                                

3-я особа:

 Овдусенко Володимир Вікторович

Шостий апеляційний адміністративний суд повідомляє Вас про розгляд апеляційних  скарг  Міністерства юстиції України та Товариства  з обмеженою відповідальністю “Міжнародна компанія “Кратос”  на рішення Окружного адміністративного суду міста Києва від 22 липня 2020 р. у справі за адміністративним позовом Башенка Олександра Борисовича до Міністерства юстиції України, треті особи - Товариство з обмеженою відповідальністю “Міжнародна компанія “Кратос”, Овдусенко Володимир Вікторович, Державний реєстратор комунального підприємства “Київжитлоспецексплуатація” Прохоренко Катерина Андріївна, Державний реєстратор Оболонської районної у місті Києві державної адміністрації Сергієнко Ірина Іванівна, Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Легкобит Станіслав Олександрович, Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Гречана Руслана Тарасівна, Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Малаховська Ірина Валентинівна, Марченко Олександр Васильович, Товариство з обмеженою відповідальністю “Сігейт Пропертіс”, Товариство з обмеженою відповідальністю “ЮАЙПІ ЛТД”, про визнання протиправною бездіяльності та скасування наказу, який відбудеться о 11:20 "07" жовтня 2020 р.  за адресою: вул. Московська, 8, корп. 30, м. Київ, 01010 (головуючий суддя - Степанюк Анатолій Германович, зал судового засідання № 3).

У відповідності до ч. 2 ст. 313 КАС України неявка сторін або інших учасників справи, належним чином повідомлених про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає розгляду справи.

Додатки: пам’ятка прав та обов’язків; копія ухвали про відкриття; копія ухвали про призначення; копія а/с.

Секретар судового засідання   ________________    Закревська Інна Леонідівна

_______________________________________________________________________________

* відповідно до п. 6 ч. 2 ст. 125 КАСУ, особа, яка одержала повістку у зв’язку з відсутністю адресата, зобов’язана негайно повідомити про неї адресата