Справа № 580/1999/20 судова повістка про виклик у судове засідання на 18 серпня 2020 року

13 серпня 2020 року

Справа № 580/1999/20

 

 

ПОВІСТКА-ПОВІДОМЛЕННЯ*

                                                                

 Орган або особа, яка подала апеляційну скаргу :

 Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію АТ "Дельта Банк" 

Матвієнко Андрій Анатолійович

 бульвар Дружби Народів, 38,Київ 14,01014

  

Шостий апеляційний адміністративний суд повідомляє Вас про розгляд апеляційної скарги Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію АТ "Дельта Банк" Матвієнка Андрія Анатолійовича на рішення Черкаського окружного адміністративного суду від 09 липня 2020 р. у справі за адміністративним позовом Романенко Галини Іванівни до Печерського районного відділу державної виконавчої служби у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), третя особа - Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення ліквідації Публічного акціонерного товариства "Дельта Банк", про визнання протиправною та скасування постанови, який відбудеться о 11:20 "18" серпня 2020 р.  за адресою: вул. Московська, 8, корп. 30, м. Київ, 01010 (головуючий суддя - Федотов Ігор В'ячеславович, зал судового засідання № 9).

У відповідності до ч. 2 ст. 313 КАС України неявка сторін або інших учасників справи, належним чином повідомлених про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає розгляду справи.

 

 

 Додатки: 1.інформація про права і обов'язки;

2.копія ухвали про відкриття.

 

 

Секретар судового засідання   ________________    Лисенко Ілона Дмитрівна

_______________________________________________________________________________

* відповідно до п. 6 ч. 2 ст. 125 КАСУ, особа, яка одержала повістку у зв’язку з відсутністю адресата, зобов’язана негайно повідомити про неї адресата