Справа №640/428/19 судова повістка про виклик у судове засідання на 15 січня 2020 року

20 грудня 2019 року                                                     

Справа №640/428/19

 

 

ПОВІСТКА-ПОВІДОМЛЕННЯ*

                                                                

 Відповідач (Боржник) :

 Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів

та регулювання рибальства у Київській області  

 вул. Верхній Вал,70,Київ,04070

  

 

 

Шостий апеляційний адміністративний суд повідомляє Вас про розгляд апеляційної скарги Керівника Білоцерківської місцевої прокуратури на ухвалу Окружного адміністративного суду міста Києва від 23 жовтня 2019 р. у справі за адміністративним позовом Керівника Білоцерківської місцевої прокуратури до Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства у Київській області, Державного агенства рибного господарства України, третя особа - Товариство з обмеженою відповідальністю "Рибне господарство "ТІБР", про визнання протиправними та скасування погоджень, який відбудеться о 11:45 "15" січня 2020 р.  за адресою: вул. Московська, 8, корп. 30, м. Київ, 01010 (головуючий суддя - Карпушова Олена Віталіївна, зал судового засідання № 3).

У відповідності до ч. 2 ст. 313 КАС України неявка сторін або інших учасників справи, належним чином повідомлених про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає розгляду справи.

 

 

 Додатки: Пам’ятка прав та обов’язків;

копія ухвали про відкриття;

копія а/с.

 

Секретар судового засідання   ________________    Гордієнко Лариса Миколаївна

_______________________________________________________________________________

* відповідно до п. 6 ч. 2 ст. 125 КАСУ, особа, яка одержала повістку у зв’язку з відсутністю адресата, зобов’язана негайно повідомити про неї адресата