Справа №826/9221/17 судова повістка про виклик у судове засідання на 05 листопада 2019 року

12 вересня 2019 року

Справа № 826/9221/17

 

 

ПОВІСТКА-ПОВІДОМЛЕННЯ*

                                                                

3-я особа без самостійних вимог на стороні відповідача :

 Якименко Олена Анатоліївна

Шостий апеляційний адміністративний суд повідомляє Вас про розгляд апеляційної скарги Міністерства юстиції України на рішення Окружного адміністративного суду міста Києва від 03 липня 2019 р. у справі за адміністративним позовом Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Івченко Анастасії Володимирівни до Комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Міністерства юстиції України, Міністерства юстиції України, треті особи - Товариство з обмеженою відповідальністю "Торгово-логістичний комплекс "Арктика", Уваров Микола Єгорович, Якименко Олена Анатоліївна про визнання протиправним та скасування рішень від 11.07.2017 року, зобов'язання вчинити дії., який відбудеться о 14:10 "05" листопада 2019 р.  за адресою: вул. Московська, 8, корп. 30, м. Київ, 01010 (головуючий суддя - Пилипенко Олена Євгеніївна, зал судового засідання № 1).

У відповідності до ч. 2 ст. 313 КАС України неявка сторін або інших учасників справи, належним чином повідомлених про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає розгляду справи.

Додатки:

ухвала про відкриття провадження; ухвала про призначення справи до апеляційного розгляду;інформація про права та обов’язки; копія апеляційної скарги.

Секретар судового засідання   ________________    Кузик Олена Степанівна

______________________________________________________________________________

* відповідно до п. 6 ч. 2 ст. 125 КАСУ, особа, яка одержала повістку у зв’язку з відсутністю адресата, зобов’язана негайно повідомити